Foto's

Over Side

Hotel Royal Dragon is goed bereikbaar vanaf Antalya International Airport (48 km) en vormt daarnaast een ideale uitvalsbasis om zowel een ontspannen vakantie te beleven als de omgeving te gaan verkennen. Het strand ligt namelijk direct voor de deur van het resort en de twee sfeervolle plaatsjes Side en Manavgat liggen slechts op kleine afstand. Wanneer u dus de aandrang voelt de gezellige drukte van een stadscentrum op te zoeken, zit u daar in een mum van tijd, maar in en rond het resort bent u verzekerd van een weldadige rust! Dat is ook precies waar het Royal Dragon Side voor staat; haar gasten een gevoel van vitaliteit en rust bezorgen. Ook de omgeving draagt daaraan bij, zo treft u uitgestrekte tuinen en de bijzondere dadelpalm, en dankzij het priv├ęstrand heeft u ook hier alle ruimte.

Cultureel Side

Het oude Side op een kleine 5 kilometer afstand van het resort is een walhalla voor cultuurliefhebbers. De haven van het stadje is al sinds de Klassieke Oudheid van belang en zo zijn in het oude centrum veel bezienswaardigheden terug te vinden. Maar uiteraard ontbreken in Side ook de gezellige eetcafeetjes en restaurants niet!

Natuurrijk Manavgat

Rijdt u vanaf het resort juist in tegenovergestelde richting, dan bereikt u al gauw het stadje Manavgat met haar natuurschoon. Teken in voor een riviercruise om zo van het groen te genieten of ga zelf op pad in het recreatiepark met vele natuurlijke watervallen. Kortom, ook buiten het resort zijn de mooiste indrukken op te doen!

Vergelijk Royal Dragon Side bij 5 aanbieders Bekijk prijs